fbpx

April planer

April måned starter i solskin, omend det er lidt køligt om morgenen. Til gengæld var der totalt vindstille, som du kan se af havnebilledet fra i går mandag herunder. Så total instagram moment med mulighed for et puddlegram. For mit vedkommende byder april på bl.a. 2 gange ‘det skal jeg prøve for første gang’ aktiviteter. Og så skal der vist også lidt gang i at klippe gækkebreve.

Puddlegram fra Odense havn
Puddlegram fra Odense havn

-jeg satser på at deltage i min første arbejdsdag med Bloggers By Heart Premium. Der er programsat fælles arbejdsdag hver onsdag. Med fuldtidsjob er det selvfølgelig ikke så let at deltage. Men jeg har fri i dagene op til påske. Og en af fridagene satser jeg på skal bruges sammen med nogle af mine medbloggere fra Premium gruppen.

-påskeferien truer midt i april og hold op hvor jeg glæder mig. Synes marts har været lidt hård at komme igennem. Så nu ser jeg frem til masser af afslapning, ikke så mange planer og forhåbentlig masser af forårsvejr.

Mads og jeg holdt lidt tidlig påskeferie i Goslar i Harzen her i weekenden
Mads og jeg holdt lidt tidlig påskeferie i Goslar i Harzen her i weekenden

TEDx talks og gækkebreve

-jeg skal – også for første gang – deltage TEDx i Odeon d. 13. april. Jeg har hørt og læst lidt om fænomenet TEDx talks. Så efter det havde været holdt i Odense for et års tid siden tænkte jeg, at det må jeg da prøve. TEDx er et foredragsevent, hvor ideen er at sprede gode ideer gennem de såkaldte TED talks. Her kan inspirerende personer fortælle om deres ide på max. 18. minutter. Så nu har jeg købt billet og så må vi se 😉

-der skal lige klippes et par gækkebreve, der skal sendes over til vores nevø og niecer i F-town. Så længe de små sprøde synes det er sjovt, så synes vi også det er sjovt. Og Mads og jeg satser gevaldigt på at skulle af med påskeæg, he he.

-lidt kultur byder april også på i form af en klassisk koncert. Mads og jeg skal høre ‘Strygerduetter og Det symfoniske brus’ med Odense Symfoni Orkester 26 april.

-det sunde havneliv lever nogenlunde fornuftigt. Damen dyrker yoga om morgenen og yoga ro på øvelser de fleste aftner. Løbetræningen går jeg lidt ind og ud af. Men nu hvor der forhåbentlig kommer lidt mere ro på, så satser jeg på at min løbetræning bliver mere regelmæssig.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.