fbpx

Forår på vej

Kunne på vej hjem fra arbejde i dag konstatere, at der er forår på vej. Solen skinner i hvert fald fra en næsten skyfri himmel. Og selvom vinden stadig er kølig, så kunne vanterne blive i lommen.

Turen hjem langs havnen er altid bedst i godt vejr. Selvom havnen genlyder af høje dunkelyde fra bryggeriet af de kommende ungdomsboliger på en af nabogrundene, så var der alligevel nogen stykker, der sad på bænkene på promenaden og nød det go’e vejr.

Påskeliljer med vandudsigt
Påskeliljer med vandudsigt

Dejligt at vi begynder at se mere til solen. Et andet tegn på, at der er forår på vej også, at forårsblomsterne begynder at springe ud. På vores terrasse har vi tulipaner, krokus og påskeliljer. Nogen af løgene har overlevet i krukkerne fra sidste år. De er så småt ved at komme op af jorden og begynder snart at springe ud. Og jeg kan nu sjældent holde mig helt i skindet. Jeg får nemlig altid liiige købt et par ekstra forårsblomster – som f.eks. de 3 påskeliljer, der står på vores bakkebord på terrassen.

Krokus på vej
Krokus på vej

Jeg er vild med, at der er knald på farverne på forårsblomsterne. De står så dejligt i kontrakt til det triste og grå vintervejr vi har haft. Og humøret får nu også altid lige en nøk op ad, når solen skinner og der kommer lidt kulør på tilværelsen.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.