fbpx

Farvel maj og hej juni

Maj blev en af de koldeste maj måneder i årevis. Lidt øv hvis du spørger mig, men heldigvis sluttede maj måned da af på absolut smukkeste vis med nogle fine solskinsdage og plus 20 grader. Og selvom maj vejret ikke var det bedste, så bød måneden nu også på nogle gode oplevelser. Her kommer et lille tilbageblik på vores maj her på havnekajen og et lille kig frem på hvad juni indtil videre byder på.

Maj bød på

 • Ham den søde fik ret godt styr på det der med at styre byens nye letbane. Dog må Mads og hans kolleger kun køre ca 4 km af den 14.5 km lange strækning. 2 steder på letbanestrækningen har undergrunden nemlig vist sig mere blød end antaget, så derfor er bygherre i gang med at understøtte de steder.
 • Odense havnekulturfestival i en corona venlig udgaver ‘Fra Flakhaven til Byens Ø’. Qua covid-19 har arrangørerne spredt aktiviteterne ud over et større område fra city og ned mod havnen. Alternativet var en aflysning ligesom sidste år. Så fin løsning for at undgå aflysning igen i år, selvom jeg da savner den ‘rigtige’ havneudgave i min baghave (og ja vi er da helt enige; first world problem 😉 )

Mads og jeg var traditionen tro forbi Odense Marineforening i søndags for at spise skipperlabskovs. Hvert år til havnekulturfestivalen holder Marineforeningen åbent hus med musik og skipperlabskovs.

Mads og jeg er altid forbi Odense Marineforening, når der er havnekulturfestival for at spise en omgang skipperlabskovs
Mads og jeg er altid forbi Odense Marineforening, når der er havnekulturfestival for at spise en omgang skipperlabskovs
 • En olie-live med søde Mette fra Dare To Rest, hvor jeg blev lidt klogere på æteriske olier. Så nu skal jeg have gang i mit eget lille olieri show i håb om at det måske kan forberede bl.a. min nattesøvn.

2 gange København

 • Jeg var på foto workshop med Bloggers By Heart i København d. 8. maj. Så Mads og jeg tog på familie visit i Københavnstrup allerede fredag og så slap vi for at stå tidligt op lørdag.
 • Kombineret fødselsdag og pinsefrokost hos Mads’ mellemste bror, der bor i Lyngby. Lige som i familien Møller så er Mads og hans 2 brødre også spredt med 1 bror i Jylland, 1 på Sjælland og Mads på Fyn. Mine 2 søskende er sjovt nok fordelt på samme måde med 1 bror i Jylland og 1 søster i Farum.

Covid-19

 • Første covid-19 vaccine til både undertegnede og Mads, så nu slipper vi snart for næse og pcr tests. Vi slap med en ret øm venstre skulder, hvor vi blev stukket men har ellers ikke mærket alverden til selve vaccinen udover lidt træthed. Så nu tæller vi 14 dage frem, hvor første stik udløser corona passet.

Vil du læse mere om hvordan covid-19 har ændret nogle ting i mit liv kan du læse om det i et af mine forrige indlæg ‘Vil du ændre noget i dit liv efter covid-19?

Juni planer:

 • Juni byder på fars dag og Grundlovsdag; ikke at det er nogle dage vi markerer i større stil. Tænker vi lige finder en gave til Mads’ far men ellers er det vist det
 • Besøg hos min søster og svoger i anledningen af min søsters fødselsdag.
 • Et besøg hos min zoneterapeut Michelle; jeg går hos hende ca hver 6. uge og synes det er meget rart lige at blive trykket under tæerne. Og så har hun altid et godt råd på en kropslig udfordring.
 • Det gode vejr er jo lig med sandalvejr, så der skal lige en gang shellac på tæerne
 • Et par webinarer og en enkelt workshop for lige at holde mig og mit lille hoved lidt i gang
 • Besøg af min ældste nevø; skønt når de der nevøer og niecer bliver så store, at vi laver aftaler direkte med dem
 • Og så er jeg blevet enig med mig selv om, at der skal lidt selvforkælelse til i form af en omgang japansk lifting. Det er en kombineret ansigtsbehandling og massage og er så lækkert.

Sankt Hans og Biografklub Danmark

 • Sankt Hans aften; vi har ikke de store traditioner Sankt Hans aften. For en del år siden var vi nogle venner, der som regel mødtes enten privat, ved stranden i Kerteminde eller på Engen i Odense. Men det er ikke en aften, der ‘fylder’ hos Mads og jeg. Så specielt hvis det er en hverdag, så snupper vi bare Sankt Hans bålet på tv.

I år er der koncert Sankt Hans aften på Byens Ø (vores nabo ø). Så måske vi kan overtale nogle af vores naboer til lidt hygge i vores egen fælles have med lidt grill pølser. Og så er jeg ret sikker på vi kan høre koncerten, der er nogle få hundrede meter væk. Faktisk er der 10 koncerter på Byens Ø hen over sommeren, Du kan se koncertoversigten på Byens Ø her

 • Vi skal en tur eller to i biografen nu hvor det igen kan lade sig gøre. Vi er med i Biografklub Danmark, der jo har ligget lidt stille, så der er vist et par film der skal ses her i juni måned.
Så fik jeg mit første vaccinestik og slap med en øm skulder et par dage og lidt træthed
Så fik jeg mit første vaccinestik og slap med en øm skulder et par dage og lidt træthed

Farvel maj og hej juni

Det var lidt farvel til maj måned og hej til juni måned her på havnekajen. Hvordan ser din juni ud? Har du nogle spændende planer? Er du blevet vaccineret eller venter du stadig på invitationen? Er du med i Biografklub Danmark?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.