fbpx

Selftracking

Jeg er hoppet med på selftracking vognen og har lige købt mig et Garmin Vivofit 3 fitness aktivitetstracker. Og det er sgu meget sjovt – så nu hedder målet 10.000 skridt om dagen. Og det er effektivt skal jeg hilse og sige! Mangler jeg 1.500 skridt efter aftensmaden er det nu blevet væsenlig lettere at lette rumpette fra sofaen efter aftesmaden, så jeg runder de 10.000 skridt.

Goal accomplished
Goal accomplished

Min Vivofit måler også min søvn og viser dyb og let søvn og her er der lidt plads til forbedringer. Men det går faktisk lidt begge veje, for hvis jeg vågner en morgen og synes jeg slet ikke har sovet, så er det nu let at modbevise. Men jeg glæder til at få lidt fakta hæftet på mit søvnunderskud. Med Garmin Vivofit app’en får jeg et fint indblik i min søvnrytme…. og mine daglige aktiviteter.

Selftracking – med røde streger i displayet

En anden sjov ting med Vivofit 3 er den røde bjælke, der viser sig på displayet, hvis jeg har siddet stille for længe ad gangen 🙂 Og det er noget af en presballe skulle jeg hilse at sige. Især i weekenden, hvor jeg er bagud allerede inden jeg står op 🙂 For at måle min søvn har vi nemlig sat selftrackeren op med en sove-tid fra kl. 22 til 05 som passer på hverdagene. Så selvom jeg står forholdsvist tidligt op i weekenden, så starter jeg med røde streger i displayet lørdag og søndag morgen!

My fitnesspal
My fitnesspal

Jeg er sikker på, at selftracking er kommet for at blive i mit liv. Det er en sjov måde at holde mig selv i ørene på. De første par dage skulle jeg lige vænne mig til mit sorte armbånd, men det fungerer fint nu. Og mon ikke jeg vænner mig til de røde streger!

Jeg er også i gang med at synkronisere op mod Myfitnesspal for at registrere hvad jeg spiser. Det forventer jeg nu også bliver lidt af en øjenåbner, selvom det nok aldrig bliver 100% korrekt. Men tænker det bliver lettere at sige nej tak til nogle af hverdagens fristelser – eller lave en byttehandel, der hedder at yde for at kunne nyde! Så det bliver dyrt i løbesko, når jeg skal kompensere for mit indtag af G&T 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.