fbpx

På gensyn i 2017

Odense Havnekulturfestival er slut for i år og det er tid til at sige “tak for i år og på gensyn i 2017” – og stor tak til alle de frivillige & Odense kommune, der hvert år gør havnekulturfestivalen mulig.

Vi har haft en fantastisk weekend med et væld af aktiviteter her på Odense havn. Og selvom vi har haft første parket til mange af aktiviteterne, så er det også blevet til tusindvis af skridt, da vi har været rundt på havnefestivalen for at få det hele med. 

Et besøg i Makercity på Byens ø lærte os noget om hvor meget man i dag kan printe i 3D og droner. Vi har været til loppemarked i Lerchesgade og hørt masser af musik på og fra havnepladsen &  Byens ø. Der har været street aktiviteter, Det Grønne Storbytelt og mulighed for at prøve parkour eller besøger Divercity. Der var været besøg fra Odense Brandvæsen og det var populært blandt de yngste gæster. De skæggede damer ser måske lidt aparte ud, men der var intet i vejen med deres gymnastiske udfoldelser på jorden og i reb højt til vejrs. Og i  og omkring Nordatlantisk hus har det summet af liv og Odense Minigolf havde fyldte baner.

Promenadebyen og Nordatlantisk hus set fra terrassen
Promenadebyen og Nordatlantisk hus set fra terrassen

Fra vores terrasse har vi kunnet følge en del af vandsportsaktiviteterne: stand up paddling, kajakroning, “gå på vandet” water balls, vandscootere på nærmeste hold. Og vi kan konstatere, at kajakpolo minder ishockey; bare på vandet 🙂

Havnen har været fyldt med masse af liv og aktiviteter. Og sandelig om ikke også Odense Havnekulturfestval har haft besøg af The Statue of Liberty; omend i en mindre udgave end originalen. Men kun sjovt med kuriøse indslag på festivalen og så vidt jeg husker at statuen vist været med hvert år!

Masser af forskelligt mad

Mad mæssigt var havnekulturfestivalen også multikulturel: der var vietnamesisk, brasiliansk & kurdisk mad, vikingemad, vegansk mad, spansk tapas, sharwarma, tangspecialiteter, pandekager og meget andet. Odense Marine forening serverer en fortrinlig skipperlabskovs, men vores frokost lørdag blev i år indtaget ved Nordatlantisk Hus – Indslev fadøl og grillet burger er nu ikke så tosset 🙂 Og dessert mæssigt gik der total 80’er mode i den med en Tophat is!

Personligt synes jeg det er dejligt, at tusindvis af mennesker har været en tur på Odense havn. Forhåbentlig har fået en masse gode oplevelser og har lyst til at komme herned igen!

Så alt i alt 3 total fantastiske dage på Odense havn. Tak til vejrguderne for at have “støttet” festivalen med godt vejr!

På gensyn i 2017

Vi tæller allerede nu ned til Odense Havnekulturfestival i 2017. Tilbage er kun at sige, at hvis du ikke nåede forbi Odense Havnekulturfestival i år, så sæt allerede nu X i kalenderen den sidste weekend i maj i 2017:-)

På gensyn i 2017:-)

Afslutningsvis lidt billeder fra weekenden:

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.