fbpx

På gensyn i 2017

Odense Havnekulturfestival er slut for i år og det er tid til at sige “tak for i år og på gensyn i 2017” – og stor tak til alle de frivillige & Odense kommune, der hvert år gør havnekulturfestivalen mulig.

Vi har haft en fantastisk weekend med et væld af aktiviteter her på Odense havn. Og selvom vi har haft første parket til mange af aktiviteterne, så er det også blevet til tusindvis af skridt, da vi har været rundt på havnefestivalen for at få det hele med. 

Et besøg i Makercity på Byens ø lærte os noget om hvor meget man i dag kan printe i 3D og droner. Vi har været til loppemarked i Lerchesgade og hørt masser af musik på og fra havnepladsen &  Byens ø. Der har været street aktiviteter, Det Grønne Storbytelt og mulighed for at prøve parkour eller besøger Divercity. Der var været besøg fra Odense Brandvæsen og det var populært blandt de yngste gæster. De skæggede damer ser måske lidt aparte ud, men der var intet i vejen med deres gymnastiske udfoldelser på jorden og i reb højt til vejrs. Og i  og omkring Nordatlantisk hus har det summet af liv og Odense Minigolf havde fyldte baner.

Promenadebyen og Nordatlantisk hus set fra terrassen
Promenadebyen og Nordatlantisk hus set fra terrassen

Fra vores terrasse har vi kunnet følge en del af vandsportsaktiviteterne: stand up paddling, kajakroning, “gå på vandet” water balls, vandscootere på nærmeste hold. Og vi kan konstatere, at kajakpolo minder ishockey; bare på vandet 🙂

Havnen har været fyldt med masse af liv og aktiviteter. Og sandelig om ikke også Odense Havnekulturfestval har haft besøg af The Statue of Liberty; omend i en mindre udgave end originalen. Men kun sjovt med kuriøse indslag på festivalen og så vidt jeg husker at statuen vist været med hvert år!

Masser af forskelligt mad

Mad mæssigt var havnekulturfestivalen også multikulturel: der var vietnamesisk, brasiliansk & kurdisk mad, vikingemad, vegansk mad, spansk tapas, sharwarma, tangspecialiteter, pandekager og meget andet. Odense Marine forening serverer en fortrinlig skipperlabskovs, men vores frokost lørdag blev i år indtaget ved Nordatlantisk Hus – Indslev fadøl og grillet burger er nu ikke så tosset 🙂 Og dessert mæssigt gik der total 80’er mode i den med en Tophat is!

Personligt synes jeg det er dejligt, at tusindvis af mennesker har været en tur på Odense havn. Forhåbentlig har fået en masse gode oplevelser og har lyst til at komme herned igen!

Så alt i alt 3 total fantastiske dage på Odense havn. Tak til vejrguderne for at have “støttet” festivalen med godt vejr!

På gensyn i 2017

Vi tæller allerede nu ned til Odense Havnekulturfestival i 2017. Tilbage er kun at sige, at hvis du ikke nåede forbi Odense Havnekulturfestival i år, så sæt allerede nu X i kalenderen den sidste weekend i maj i 2017:-)

På gensyn i 2017:-)

Afslutningsvis lidt billeder fra weekenden:

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kærestedates og masser af hverdagsglimmer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min inspirationsliste med 17 ideer til en kærestedate på en printbar pdf.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.