fbpx

Mit ynglingsmotiv

Mit ynglingsmotiv, når jeg tager billeder med mit nye kamera, er helt klart at stå på vores terrasse og så fotografere ud over Odense havn. Enten over mod Promenadebyen og Det Nordatlantiske Hus eller op mod Odense midtby. Vores udsigt byder på masser af gode motiver. Og skal jeg være ærlig, så er jeg lidt forelsket i vores udsigt.

Det er en udsigt, som jeg virkelig har inde under huden, eftersom Mads og jeg tilbringer det meste af sommeren på vores terrasse. Hvis altså vejret er godt vel at mærke.

De der sommeraftner på terrassen – ja dem nyder vi på det groveste. Og ind i mellem også med et køligt glas rosé eller hvidvin. Det gør altså et eller andet ved os at sidde og undskyld udtrykket “glo på noget vand” 😛 Ren meditation og balsam for sjælen.

Ofte er det en flot himmel med sjove formationer af skyer, som jeg kan fotografere fra terrassen. Både morgen, middag og aften. Specielt solnedgange kan være ret flotte og farverrige. Det vil du også kunne se på et par af mine billeder her under.

Tjekker du min instragram profil “theharbourgirl” ud, så vil du også kunne finde pænt mange motiver fra Odense havn og omegn.

 

 

Forkæl dig selv med mig-tid i december

lotusstilling-vejrtrækning

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det.

Har du lyst til at det i år skal være anderledes?

Og har du ca 10 minutter om dagen?

Så TILMELD dig min adventskalender og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yogaøvelser. Du får 5-6 yogaøvelser, som er lette at gå til.

Og du deltager samtidig i lodtrækningen om præmier bl.a. 1 sæt minipause kort med 50 guidede minipauser fra Naturligværen.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig min adventskalender tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.