fbpx

Mit ynglingsmotiv

Mit ynglingsmotiv, når jeg tager billeder med mit nye kamera, er helt klart at stå på vores terrasse og så fotografere ud over Odense havn. Enten over mod Promenadebyen og Det Nordatlantiske Hus eller op mod Odense midtby. Vores udsigt byder på masser af gode motiver. Og skal jeg være ærlig, så er jeg lidt forelsket i vores udsigt.

Det er en udsigt, som jeg virkelig har inde under huden, eftersom Mads og jeg tilbringer det meste af sommeren på vores terrasse. Hvis altså vejret er godt vel at mærke.

De der sommeraftner på terrassen – ja dem nyder vi på det groveste. Og ind i mellem også med et køligt glas rosé eller hvidvin. Det gør altså et eller andet ved os at sidde og undskyld udtrykket “glo på noget vand” 😛 Ren meditation og balsam for sjælen.

Ofte er det en flot himmel med sjove formationer af skyer, som jeg kan fotografere fra terrassen. Både morgen, middag og aften. Specielt solnedgange kan være ret flotte og farverrige. Det vil du også kunne se på et par af mine billeder her under.

Tjekker du min instragram profil “theharbourgirl” ud, så vil du også kunne finde pænt mange motiver fra Odense havn og omegn.

 

 

Få 4 nemme trin til at få ro i kroppen, når du føler dig stresset
Oplever du uro i kroppen? At dine tanker buldrer derud ad? Og at det er svært at finde ro?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min favoritøvelse til hvordan du kan skabe ro i kroppen.

 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.