fbpx

Mit ynglingsmotiv

Mit ynglingsmotiv, når jeg tager billeder med mit nye kamera, er helt klart at stå på vores terrasse og så fotografere ud over Odense havn. Enten over mod Promenadebyen og Det Nordatlantiske Hus eller op mod Odense midtby. Vores udsigt byder på masser af gode motiver. Og skal jeg være ærlig, så er jeg lidt forelsket i vores udsigt.

Det er en udsigt, som jeg virkelig har inde under huden, eftersom Mads og jeg tilbringer det meste af sommeren på vores terrasse. Hvis altså vejret er godt vel at mærke.

De der sommeraftner på terrassen – ja dem nyder vi på det groveste. Og ind i mellem også med et køligt glas rosé eller hvidvin. Det gør altså et eller andet ved os at sidde og undskyld udtrykket “glo på noget vand” 😛 Ren meditation og balsam for sjælen.

Ofte er det en flot himmel med sjove formationer af skyer, som jeg kan fotografere fra terrassen. Både morgen, middag og aften. Specielt solnedgange kan være ret flotte og farverrige. Det vil du også kunne se på et par af mine billeder her under.

Tjekker du min instragram profil “theharbourgirl” ud, så vil du også kunne finde pænt mange motiver fra Odense havn og omegn.

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.