fbpx

Masser af lys i en mørk tid

Odense havnebad - nu med juletræ
Odense havnebad – nu med juletræ

Jeg har aldrig været den store julenisse. Men jeg er vild med masser af lys i en mørk tid. 

I går da jeg gik på arbejde opdagede jeg, at selv Odense havnebad nu har fået sat et juletræ ved bassinkanten. Og flot ser det ud, når man går forbi havnebadet en mørk vintermorgen.

Og tænker det hygger lidt for de morgenfriske, der trodser kulde, regn og blæst og hopper en tur i havnebadet inden saunaen indtages.

Havnehaven med lys på
Havnehaven med lys på
Ej blåt til lyst

Jeg plejer at joke med, at vores julepynt dels står i køleskabet (juleøl 🙂 ) og dels hænger på terrassen.

Midt i november får vi som regel sat vores udendørs lyskæder op. Og modsat så mange andre har vi lidt kulør på, da vores lyskæde er blå! Som i blå!

Vi elsker vores blå lyskæde. Og så er det altså lidt sjovt, at vi adskiller os lidt fra resten af huset, der har gule lyskæder 🙂  Og der nok er en eller 2 af vores gamle naboer, der synes det er mega nederen, at vi skiller os ud farvemæssigt. Og da der er lidt Griswald over min dejlige kæreste, så toppes den blå lyskæde lige med 2 gule lystræer.

Men når man som os bruger terrassen som ekstra køleskab i vinterhalvåret, er det faktisk også meget praktisk med meget lys ude på terrassen.

Masser af lys i en mørk tid på Odense havn

Normalt er der også en enkelt eller 2 af de både, der ligger i havnen, der pynter masterne på deres båd med lyskæder. Det er rigtig hyggeligt og spejler sig ofte flot i vandet, når der er vindstille. 

Restaurant Nordatlanten er også med på julelyset og har fået sig et flot pyntet juletræ foran restauranten. Og spændende at se om restaurant Nordatlanten og Odense Kajakklub arrangerer kajak lucia i Odense havn i år.

Så masser af julelys på Odense havn, som du kan se af billederne herunder.

Båd med julelys i masterne
Båd med julelys i masterne
Juletræ ved Nordatlanten
Juletræ ved Nordatlanten
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.