fbpx

Hej marts og farvel februar

Foråret er på vej, kalenderen siger marts og de første forårsblomster er sammen med solen begyndt at titte lidt frem.

Jeg ved ikke med dig, men selvom jeg synes hver årstid har sin charme, så er der altså noget over foråret, lyset og naturen, der begynder at vågne op efter sit vinterhi. Jeg er bare fan af lyse tider!

kvinde solbriller og beige trøje på altan
Forhåbentlig byder marts på masser af solskin

Hej marts – du byder på

 • Fødselsdag hos yngste niecen, der fylder rundt – 10 år og hun skal da så meget på fødselsdags shoppetur med sin moster og onkel har vi aftalt. Tror faktisk vi glæder os lige meget alle 3. Den unge dame har fødselsdag i februar, men grundet corona blev besøget skubbet til marts
 • Japansk lifting – og det er bare alt for længe siden
Japansk lifting er både afstressende og muskelafspændende
Japansk lifting er både afstressende og muskelafspændende
 • Besøg hos min bror og svigerinde i det nordjyske og forhåbentlig finder vi en weekend, hvor det også lykkes at samle deres 3 drenge aka vores nevøer.
 • Sommertid – jeg ved ikke hvordan du har det, men det påvirker mig sjældent mere end en dags tid, når vi sætter enten uret 1 time frem eller tilbage.

Mads arbejdstider svinger noget her i marts, så derfor har vi aftalt at vi ikke lægger en masse planer, som vi måske så skal lave om. Så mange af vores oplevelser bliver noget vi planlægger i sidste øjeblik.

I marts vil jeg

 • Vil jeg have gang i min udendørs træning med Urbanrun igen
 • Begynde at forspire forskellige grøntsager, som jeg satser på at dyrke på vores altan
 • Slikke al det solskin jeg kan på vores altan
 • Finde mig en cottencoat agtig jakke
 • Købe forårsblomster som tulipaner og krokus til altanen

Farvel februar – du bød også på

Du bød på

 • Masser af regnvejr
 • Krøller eller ej – jeg var en tur forbi min frisør for lige at få frisket krøllerne op
 • Trist udvikling med den russiske invasion i Ukraine; jeg har ikke ord for hvor skrækkeligt det er. Det har vist ramt mange af os. Håber Vesten står sammen og hurtigt får løst konflikten, så Ukraine kan forblive selvstændigt.
Kvinde sidder iført lilla hyggetøj i cognacfarvet sofa med en digtsamling
Jeg har læst min første digtsamling – og blev fanget af Mo’s digte
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.