Kontaktoplysninger og samarbejde

Theharbourgirl er en personlig livsstilsblog om det gode liv efter 50+, hverdagsglimt fra min hverdag på Odense havn, mine kulturelle oplevelser, hvordan jeg dealer med tankemylder og stress og hvordan jeg prøver at balancere livsnyderi og sunde vaner med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser.

Derudover er der indlæg om min kunstinteresse og om nogle af mine diy projekter med urbangardening og gendyrkning af grøntsager.

Bloggen er en er min legeplads og mit frirum.

Og så er jeg vild med flotte solop- og nedgange; dem er der ret mange pæne af her på Odense havn. Det vil du kunne se på specielt min Instagram profil.

Udover bloggen her er jeg aktiv på:

instagram: theharbourgirl og på min nye profil sunzetgirl

pinterest: theharbourgirl

bloglovin’: theharbourgirl

twitter: the_harbourgirl

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine SOME profiler.

Kontaktoplysninger og samarbejde:

Ønsker du at lave et samarbejde med bloggen, er du velkommen til at kontakte mig via Facebook eller på mail: mailharbourgirl@gmail.com

Mine indlæg er markeret med ”reklame” og/eller ”samarbejde”, hvis der er tale om et samarbejde. Jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv bruger og kan stå inde for. 

Er indlægget ikke markeret med ”reklame” eller ”samarbejde” så vil en positiv beskrivelse af et produkt, sted eller andet være fordi jeg føler jeg har fået en god oplevelse. Og at jeg har fået meget værdi for de penge jeg selv har betalt for dette.

Tekster og billeder er mine egne, medmindre andet er angivet. Enkelte af billederne på min blog er fra gratis tjenester som Pixabay.

Ønsker du at bruge billeder eller tekst fra min blog, er det god stil at spørge først. Du får højst sandsynligt “ja”.

Du kan i øvrigt læse min cookie og privatlivspolitik her.

Bedste hilsner fra

Louise aka Theharbourgirl

Kontaktoplysninger og samarbejde finder du her på siden
Kontaktoplysninger og samarbejde finder du her på siden