fbpx

Havnegoplerne på Englandskajen

Havnegopler
Havnegoplerne på Englandskajen

Havnegoplerne på Odense havn er en interaktiv vandlegeplads for børn. En del af de halvkugleformede gopler indeholder dyser, der sprøjter vand ud.

Goplerne er lavet i asfaltgummi, hvilket gør dem behagelige at løbe og sidde på og de ligner mest af alt et sort månelandskab.

Den interaktive vandlegeplads er placeret ved promenaden ved Englandskajen foran den hvide blok af boliger, som Fyns Almennyttige Boligselskab udlejer. Der er tændt for vandet i havnegoplerne om sommeren fra kl. 8 til kl. 20.

Et sikkert hit
Havnegopler med vandsprøjt
En del af havnegoplerne sprøjter med vand!

Hver gang vi har besøg af vores yngre nevøer og niecer eller venners børn er det et hit at besøge havnegoplerne; i hvert fald når vejret er godt. Legen starter sjovt nok altid ud med, at børnene vil undgå at blive våde og så ændrer den sig stille og roligt til at det handler om at blive mest muligt våd.

Ved legepladsen er der nu opsat bænke, hvor de voksne kan slå sig ned og nyde synet af børnene, der spurter rundt mellem vandstrålerne på goplerne. Saftevand, chokoladekiks og et håndklæde plejer også at være populært, når ungerne trænger til en lille pause fra vandpjaskeriet!

Og endnu et godt råd til forældrene: husk at tage tørt/ekstra tøj for børnene bliver meget våde 😛 

Læs mere om havnegoplerne på Englandskajen