Go Back
Top retten med lidt reven eller granuleret ost
Udskriv

Nem hverdagsret med båndpasta, kylling og soya

Grøn båndpasta med soyamarinerede kyllingestykker
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Keyword båndpasta, kylling, soya
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 34 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Louise Møller

Ingredienser

  • 2-3 stk kyllingefilleter
  • 1 pakke grønsags båndpasta (vi plejer at vælge båndpasta med spinat)
  • 3 store løg
  • fedtstof
  • 3-4 spsk soya
  • 1 hønsebouillon terning
  • revet eller granuleret ost

Sådan gør du

Forberedelse

  • Skær kyllingefileterne i mundrette stykker
  • Kom kyllingestykkerne i en plastikpose og hæld soyaen i posen
  • Vend og drej posen, så soyaen bliver fordelt godt på kyllingestykkerne
  • Læg posen i køleskabet i minimum 1 time og gerne et par timer

Selve opskriften

  • Pil og snit løgene og brun dem på panden. Når løgene er brunede lægger du dem på en tallerken
    Løgene skal brunes
  • Kom lidt mere fedtstof på panden og hæld de marinerede kyllingestykker på panden
    De soyamarinerede kyllingestykker brunes på panden
  • Brun kyllingestykkerne ved middel varme. Efter nogle minutter tilsætter du de brunede løg
    Når kyllingekødet er brunet blandes de brunede løg i
  • Tilsæt hønsebouillonen - du kan evt. tilsætte lidt ekstra vand, hvis du vil have lidt mere 'sovs'
    Tilsæt hønseboullion og giv panden et opkog
  • Lad blandingen småsimre nogle minutter. Du kan også vælge at tilføje en smule jævning, hvis du ikke er til en tynd bouillon sovs
  • Hæld vandet fra det kogte båndpasta
  • Anret båndpastaen på din tallerken og hæld kyllingeblandingen over. Top retten med enten granuleret eller reven ost

Noter

Server en icebergsalat med lidt creme fraiche dressing til retten.