Go Back
confit-de-canard-med-paprikastegte-kartofler-og-rødkål
Udskriv

Confiteret and med paprika kartofler og rødkål

Andesteg med kartofler og rødkål
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Keyword andesteg, stegte kartofler
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 pers
Forfatter Louise Møller

Ingredienser

  • 1 dåse Confit de Canard
  • 1 pose kartofler
  • 1 glas rødkål
  • salt, peber og paprika

Sådan gør du

Confit de Canard

  • Kom dåsen i vandbad i en gryde
    confit de canard
  • Lad dåsen med and stå i vandbad i ca 10 minutter så andefedtet smelter
    confit-de-canard-i-vandbad
  • Hæld lidt af andefedtet ved, så andekødet ikke tørrer ud
    læg-andestykkerne-i-et-ildfast-fad
  • Steg andestykkerne ved 200 grader i 15-20 minutter
    andestykker-i-ovnfast-fad

Stegte kartofler

  • Kog kartoflerne møre
  • Stil kartoflerne til afkøling
    gryde-med-kartofler
  • Snit de afkølede kartofler i mundrette stykker
    snit-de-afkølede-kartofler-i-mundrette-stykker
  • Steg kartoffelstykkerne på en panden som brasede kartoflerog tilsæt paprika
    paprikastegte-kartofler

Rødkål

  • opvarmes enten i en gryde eller i mikroovnen
    confit-de-canard-med-paprikastegte-kartofler-og-rødkål

Noter

Confit de Canard er en urtolig nemt at tilberede og smager virkelig godt.
Og så sviner det væsentlig mindre end hvis du steger and i ovnen - også selvom du f.eks. steger anden i en stegepose.