The black and white challenge

I øjeblikket kører der en lille sjov ting på instagram kaldet The black and white challenge. Det går i sin enkelthed ud på, at du 7 dage i træk skal uploade et sort hvidt foto på Instagram.

Fotoet skal uploades uden forklaring og vise noget fra din hverdag. Det må dog ikke være en person. Hver dag inviterer du så en ny person til at deltage, hvis du har lyst til det.

Sort hvidt udfordring

Normalt har jeg det lidt stramt med den slags ting og specielt det der med, at man skal udfordre andre til at gøre det samme. Men jeg valgte at gå med i The black and white challenge, fordi det kunne udfordre mig selv lidt på den fotomæssige måde.

Hidtil har jeg nemlig kun uploadet farvebilleder på Instagram. Så det er sjovt at skulle til at tænke sort og hvidt i stedet for, nye vinkler o.s.v. 

De sidste par år har jeg faktisk genoptaget min interesse for at fotografere. Jeg gik faktisk på et fotokursus, da jeg gik i folkeskole. Her lærte bl.a. at fremkalde fysiske billeder. Så gammel er jeg nemlig 😉

I øvrigt går jeg og pusler med et lille nyt projekt; en slags fotobog. Men det kommer der mere om på bloggen i løbet af de næste uger.

Jeg har valgt at gå all in og sende den sort hvide udfordring videre til nogle af de personer, jeg følger på Instagram og hvis billeder jeg nyder. MEN der er absolut ingen sure miner herfra, såfremt nogle af dem vælger ikke at deltage.

Følg theharbourgirl på instagram

Følg theharbourgirl på instagram

Følg med på Instagram:

Har du lyst kan du følge mig på Instagram under navnet “theharbourgirl”.

Selve udfordringen med sort hvide billeder finder du på Instagram under de 2 hasttag’s: #theblackandwhitechallenge eller #bnwchallenge.

You may also like...