Solnedgang på Odense havn

Solnedgang på Odense havn kan være en helt fantastisk og meget smuk oplevelse. De flotte solnedgange har vi faktisk en del af her på havnen. Og i går tirsdag den 20. september var mega nice – og med en meget rød himmel med gule og orange nuancer.

Jeg veksler lidt mellem at bruge min iPhone og mit rigtige kamera, når jeg tager billeder. Jeg skal normalt også være ret hurtig til at tage billederne af solnedgangene . For ofte varer de gode photo opportunities kun ganske kort. Og med ganske kort tid snakker vi faktisk bare nogle få minutter, hvis jeg lige vil nå at “skyde” det helt rigtige billede. Så det er en god ting at have både min telefon eller kamera inden for rækkevidde.

Og jeg får næsten altid taget en masse billeder af det samme motiv – STØN. Så lige nu øver jeg mig ikke bare lidt, men faktisk rigtig meget i at slette kopierne med det samme. Ellers bliver min icloud jo fyldt for hurtigt!!!  Og tak til Mads for altid at være sød til at hjælpe med at vælge de bedste billeder ud 🙂

Flot septemberhimmel over Odense havn

Herunder kan du se flere billeder fra den meget flotte og meget røde september solnedgang på Odense havn i går – billederne er taget fra vores terrasser og både med min iPhone og mit Sony kamera.

You may also like...

2 Responses

  1. Louise siger:

    Ja, det er en udsigt jeg aldrig rigtig bliver træt af 🙂

    Go’ dag til dig!

  2. Det var sådan en utrolig smuk aften og du er så heldig med den udsigt..

    Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk