Om

Jeg hedder Louise, er 53 år og bor i en lejlighed på Odense havn sammen med min kæreste Mads. Og det er mig, der er personen bag Theharbourgirl.

Louise aka Theharbourgirl. Photocredit: Kristina Sindberg
Louise aka Theharbourgirl. Photocredit: Kristina Sindberg

Min blog er en personlig livsstilsblog om det gode liv 50+. Jeg blogger om lidt af det hele – store, små, sjove, skæve og skøre ting fra min hverdag her på Odense havn, mine små skøre projekter, når jeg”går all in” på en sjov ide og når Mads og jeg “hælder på positiv kontoen” med – primært – kulturelle oplevelser.

Mads og jeg har kendt hinanden siden 2005 og har boet i vores lejlighed siden 2007. Vi plejer at sige at næst efter at have mødt hinanden, så er lejligheden her det bedste, der er sket i vores liv.

Jeg er til yoga, sociale medier, ishockey, klassisk musik, fodbold, løb, sjov og skør kunst, meditation og Big Fat Snake, selvom de ikke turnerer længere. Jeg er vild med diverse planteprojekter og i sommerhalvåret eksperimenteres der på terrassen.

Og så har Mads og jeg den livsfilosofi, at der sjældent er problemer, der ikke kan løses over en Gin&Tonic 🙂

Jeg har genoptaget en gammel hobby med at tage billeder og derfor er der masser af billeder fra Odense havn på her på bloggen og på mine Instagram og Facebook profil. Odense havn er nemlig et fantastisk sted at bo ….. og jeg er så heldig at bo her – hver dag 🙂

Sammen med ham den søde
Sammen med ham den søde

Jeg nyder mine skriblerier og håber du kan relatere til eller blive inspireret af noget af det, jeg skriver om: Og jeg håber du vil nyde at læse og se med “over skulderen” i mit liv. Rigtig od læselyst.

Du kan i øvrigt læse min cookie- og privatlivspolitik her.

Bedste hilsner fra

Louise

7. november 2015