Odense havnekulturfestival 2019

Så er det lige om lidt at vi tager hul på Odense havnekulturfestival 2019. Havnekulturfestivalen afholdes d. 24., 25. og 26. maj og foregår som altid i vores baghave. Og jeg nyder at kunne ‘gå ind og ud’ af festivalen og få så mange oplevelser med hen over weekenden som muligt. Du kan i øvrigt se programmet for 2019 her.

Siden sidste weekend har både frivillige og kommunens folk været i gang med at forberede festivalen ved at sætte telte, boder og scener op. Og det bliver mere og mere intensivt som vi nærmer os weekenden.

Hovedområdet er selve havnepladsen, men festivalen er spredt ud over det meste af havne området inkl. Byens Ø. Årets tema er ‘Nysgerrighed’ og det bliver spændende at opleve hvordan arrangørerne snitter den. Under hele havnekulturfestivalen ligger der 7 færøske træskibe ankret op ud for Nordatlantisk Hus. Og det er faktisk muligt at komme om bord på skibene under hele festivalen.

Under festivalen kommer vi til at bo på Kunst Kajen
Sidste år boede vi på Kunst Kajen under havnekulturfestivalen

Helt bevidst laver Mads og jeg sjældent aftaler med venner denne weekend. I stedet satser vi på den spontane model med at ‘løbe på’ dem under havnekulturfestivalen. Det har fungeret rigtig fint de tidligere år og givet mange hyggelige timer. Og vi plejer at droppe havnekøkkenet og købe både frokost og aftensmad i nogle af madboderne for at støtte op om de ofte frivillige, der står i madboderne.

Så alt i alt har vi en weekend med forhåbentlig masser af spontane oplevelser i sigte. Og heldigvis ser vejrudsigten i skrivende stund ud til også at være med Odense havnekulturfestival. 14-17 grader og tørvejr!

Odense havnekulturfestival 2018
Odense havnekulturfestival 2018

Kig forbi Odense havn i weekenden og gi’ dig selv og familien en god oplevelse!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...