Det Nordatlantiske Hus

Det Nordatlantiske Hus ligger på Byens Ø på Odense havn og blev åbnet d. 9. november 2013. Huset er bygget som en klippeformation og er stedet hvor Island, Grønland, Færøerne og Danmark mødes.

Det rummer en butik med nordatlantiske varer, et udstillingslokale, diverse mødelokaler og en restaurant og er samlingssted for nordatlantiske foreninger. Herudover er der indrettet 25 kollegieværelser i den bagerste høje bygning og her kan nordatlantiske studerende få lov at få det første år de læser i Odense inden de sluses videre ud.

Læs mere på Det Nordatlantiske Hus

Restaurant Nordatlanten

Restaurant Nordatlanten er en integreret del af Det Nordatlantiske Hus og har fokus på det nordiske køkken. Det er muligt at spise frokost og aften og på lørdage, søndage og helligdage kan man spise brunch fra kl. 10-14. Husk at bestille bord til brunch’en, som er uhyre populær.

Vi har selv spist på restaurant Nordatlanten flere gange og har kun godt at sige om både deres brunch og aftenmenu og ikke mindst deres frokost fish’n’chips. Og når vejret er godt, er det fantastisk at sidde på deres udendørs terrasse og nyde udsigten til Promenadebyen og de mange forskellige aktiviteter på Byens ø.

Læs mere på Restaurant Nordatlanten