Nyt kamera

Er lige fyldt 50 år og fik den sejeste gave af min dejlige kæreste Mads, nemlig et nyt kamera. Øverst på min ønskeseddel stod nemlig et digitalt kamera, da jeg har genoptaget en gammel hobby med at tage billeder.

Hidtil har jeg taget billeder med mit mobil kamera og selvom mobilkameraer i dag er gode, i hvert fald i dagslys. Så synes jeg det kunne være sjovt også at kunne tage bedre billeder, når det er mørkt. Derudover ville jeg også gerne have mulighed for mere zoom end der er på mit mobilkamera.

Sony kamera

Sony kamera

Turen gik til Elgiganten i forrige weekend, hvor vi fandt et godt tilbud på et Sony Cybershot DSC WX220 kompaktkamera, med 18.2 megapixel og 10 x optisk zoom til 1.499 kr. Havde lidt den holdning, at vi godt vil ofre noget på kameraet, men heller ikke en formue, da jeg lige vil være sikker på at min interesse holder et stykke tid.

Størrelsen er vigtig

Så kan jeg jo altid på et senere tidspunkt investere i et endnu bedre kamera. Og mit nye kamera har en rigtig god størrelse. Det er lidt større end en mobiltelefon. Jeg var meget bevidst om, at det ikke skulle være for stort. For så ved jeg at jeg ikke vil gide at tage det med rundt. Kamerastørrelsen gør at jeg lige kan stikke det i en lomme eller have det i en kamerataske  med snor rundt om halsen.

Nu er jeg så gået i gang med at lære mit nye kamera bedre at kende. Og øvelse gør jo som bekendt mester. En af de mere fede features ved kameraet er, at det har wifi. Og det gør det let at overføre billeder til mobilen og/eller iCloud. Og den ene fører jo det andet med sig, så nu er jeg også i gang med at blive mere fortrolighed med iCloud.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Vil du have tips til kærestehygge og modtage mails direkte i din indbakke, når jeg har nyheder at dele? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...