Nu med egen chili plante

For et par uger siden var en af mine kolleger forbi med en chili plante til mig.

Vi havde snakket om det for lang tid siden, at han dyrkede chilier og har forsøgt sig med at lave forskellige chili snapse m.v. Jeg havde selvfølgelig også fortalt om vores snapseprojekter. Men jeg havde da ærligt talt glemt alt om, at han havde lovet mig en plante. Men det havde min kollega ikke, så nu har jeg fået mine egen chili plante.

Vores nye chili plante

Vores nye chili plante

Nu er det planen, at jeg forsøger at holde liv i chili planten hen over vinteren. Den står i vores ekstra værelse, hvor der er mest køligt, men hvor den stadig får lys. Når foråret kommer er det planen, at chili planten (hvis den overlever 😉 ) skal ud på terrassen at stå.

Og så vil jeg bruge de næste måneder på at sætte mig lidt ind i hvordan jeg holder liv i den. Jeg er ikke den store chili spiser, men synes snarere det sjove består i at se om jeg kan holde liv i den og måske få lavet en enkelt snaps 😉

Oprydning

De sidste par uger har jeg i øvrigt også fået ryddet op i mit planterige. Lejligheden var ved at “drukne” i planter og mine forsøg med at gro det ene og det andet. Og det var efterhånden også blevet noget af en opgave at få vandet alle planterne 😉

Nå, men jeg har bl.a. fået ryddet op i mine forsøg med selv at gendyrke ingefær og gurkemeje. Udbyttet var ikke overvældende, men tror nu nok mest det skyldes at både ingefær og gurkemeje rødder nok stod i for lidt jord.

Men jeg er da klar på også at give ingefærene et nyt forsøg, når foråret kommer. Du kan læse mere om mine gendyrkningsforsøg her.

Ingefær høstes

Ingefær høstes

Mine gendyrkede ingefær

Mine gendyrkede ingefær

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...