Laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost

Vi er begyndt at spise mere fisk på havnekajen; dels fordi det er sundt og dels fordi vi godt ka’ li’ fisk. Specielt laks, rødspætter og laksefrikadeller står tit på menuen.

Her kommer en nem og hurtig opskrift på laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost. Opskriften har vi fundet i vores yndlingsbutik Føtex.

Laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost
Laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost

Laksefrikadeller med dildkartofer og agurk i rygeost

Du skal bruge:

500-750 gram kartofler

1 pakke lakse- eller fiskefrikadellefars

1 agurk

150 gram rygeost

lidt citronsaft

dild

salt og peber

Agurker i rygeost:

Flæk agurken på langs og skrab kerner ud med en te-ske. Skær agurken i tynde skiver.

Tips: vores erfaring er at man sagtens også kan halvere de 2 flækkede agurkesider, så agurkeskiverne ikke bliver så store som på billedet herunder.

Bland agurkeskiverne med rygeosten, lidt citronsaft og dild

Kartofler:

Kog kartoflerne, gerne i lidt god tid, så de kan nå at køle lidt af. Skær de kogte kartofler i mundrette bider og vend kartoffelstykkerne i lidt smør tilsat dild.

Laksefrikadeller:

Form laksefarsen som små frikadeller og steg dem 3-4 minutter på hver side ved middelvarme.

Velbekomme!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...