Laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost

Vi er begyndt at spise mere fisk på havnekajen; dels fordi det er sundt og dels fordi vi godt ka’ li’ fisk. Specielt laks, rødspætter og laksefrikadeller står tit på menuen.

Her kommer en nem og hurtig opskrift på laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost. Opskriften har vi fundet i vores yndlingsbutik Føtex.

Laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost
Laksefrikadeller med dildkartofler og agurk i rygeost

Laksefrikadeller med dildkartofer og agurk i rygeost

Du skal bruge:

500-750 gram kartofler

1 pakke lakse- eller fiskefrikadellefars

1 agurk

150 gram rygeost

lidt citronsaft

dild

salt og peber

Agurker i rygeost:

Flæk agurken på langs og skrab kerner ud med en te-ske. Skær agurken i tynde skiver.

Tips: vores erfaring er at man sagtens også kan halvere de 2 flækkede agurkesider, så agurkeskiverne ikke bliver så store som på billedet herunder.

Bland agurkeskiverne med rygeosten, lidt citronsaft og dild

Kartofler:

Kog kartoflerne, gerne i lidt god tid, så de kan nå at køle lidt af. Skær de kogte kartofler i mundrette bider og vend kartoffelstykkerne i lidt smør tilsat dild.

Laksefrikadeller:

Form laksefarsen som små frikadeller og steg dem 3-4 minutter på hver side ved middelvarme.

Velbekomme!

Jeg er glad for at du læser med på min blog og du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på BloglovinInstagram, Facebook og Pinterest

You may also like...