fbpx

Kajaklucia 2018

Igen i år afholder Nordatlantisk Hus og kajakklubberne i Odense og Kerteminde kajaklucia her på Odense havn. Kajaklucia afholdes 2. søndag i december fra kl. 16-17.

Faktisk er det 4. år, der afholdes kajaklucia og tilslutningen bliver større og større. Både antallet af deltagende kajakker og antal publikummer, der står på kajen og nyder synet.

I år var vi heldige med vejret; både at det var tørvejr og ikke alt for koldt. Eller koldt er det sgu nok under alle omstændigheder for de personer, der ror i kajakkerne.

Jeg har i hvert fald en ide om, at det nok er pænt køligt at sidde i en kajak i et koldt havnebassin en december dag 😉 Jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget, he he!

Kajakkerne samles foran Nordatlantisk Hus
Kajakkerne samles foran Nordatlantisk Hus

Når kajakkerne er blevet samlet foran Nordatlanten synger vi 2 julesange og så er dømt julegløgg og æbleskiver i restauranten for både publikum og kajakfolket.

Vores plan var også at gå ind og købe et glas gløgg og et par æbleskiver. Men vi endte faktisk med at gå med uforettet sag. Det gik simpelthen for langsomt og så kostede det 70 kr. pr. person for et glas gløgg og 3 æbleskiver.  Jeg havde nok lavet et anderledes setup og lidt billigere koncept for at få gang i salget.

Men superfin tradition med selve kajaklucia optoget og vi bakker gerne op og går over og modtager kajakkerne med fakler og sang. 

Herunder kan du se nogle billeder fra søndagens kajaklucia:

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profiler på BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.