Kajaklucia 2018

Igen i år afholder Nordatlantisk Hus og kajakklubberne i Odense og Kerteminde kajaklucia her på Odense havn. Kajaklucia afholdes 2. søndag i december fra kl. 16-17.

Faktisk er det 4. år, der afholdes kajaklucia og tilslutningen bliver større og større. Både antallet af deltagende kajakker og antal publikummer, der står på kajen og nyder synet.

I år var vi heldige med vejret; både at det var tørvejr og ikke alt for koldt. Eller koldt er det sgu nok under alle omstændigheder for de personer, der ror i kajakkerne.

Jeg har i hvert fald en ide om, at det nok er pænt køligt at sidde i en kajak i et koldt havnebassin en december dag 😉 Jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget, he he!

Kajakkerne samles foran Nordatlantisk Hus
Kajakkerne samles foran Nordatlantisk Hus

Når kajakkerne er blevet samlet foran Nordatlanten synger vi 2 julesange og så er dømt julegløgg og æbleskiver i restauranten for både publikum og kajakfolket.

Vores plan var også at gå ind og købe et glas gløgg og et par æbleskiver. Men vi endte faktisk med at gå med uforettet sag. Det gik simpelthen for langsomt og så kostede det 70 kr. pr. person for et glas gløgg og 3 æbleskiver.  Jeg havde nok lavet et anderledes setup og lidt billigere koncept for at få gang i salget.

Men superfin tradition med selve kajaklucia optoget og vi bakker gerne op og går over og modtager kajakkerne med fakler og sang. 

Herunder kan du se nogle billeder fra søndagens kajaklucia:

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profiler på BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...