In the meantime #2

In the meantime er sommerferien slut og jeg gik officielt på weekend i fredags. Og det gode arbejdsliv ‘truer’ igen fra mandag. Jeg er ikke typen, der går total blue over at skulle tilbage på arbejde. Jeg er meget ‘sådan er det’ og så glæder mig til at se mine kolleger igen. Vi har haft 14 skønne feriedage med masser af forskellige oplevelser. Så alt er godt.

Vi startede vores sommerferie med feriebørn i form af at have min søster og svogers 2 yngste på 7 og 9 år på ferie i 3 dage. Det er skønt og lidt hårdt, men så længe de også gider at besøge os, så gider vi også. Vi havde en enkelt hviledag herhjemme inden turen gik til Hamburg. Det kan du læse mere om her.

Uge 2 i vores sommerferie er foregået hjemme på havnekajen med en enkelt afstikker til København til fælles arbejdsdag med nogle blogger kolleger

løbe selfie
løbe selfie

Ellers har jeg og vi brugt tiden på

-at komme lidt tilbage i form efter en uges ferieform. Der har stået gå-ture og løb for mit vedkommende og gå-ture og cykelture for Mads’ vedkommende på programmet.

-at passe vores yngste nevø og yngste niece sidste søndag, mens min søster og svoger afleverede ældsteniecen på efterskole i Jylland. Havnebadet er en stor succes, så de fik et par meget rene børn med hjem. Og ja indrømmet – vi stalker ældsteniecen på efterskolens SOME profiler. De unge må nemlig ikke have deres mobil og pc’ere med på skolen de første 14 dage. Scary! In the meantime kan vi melde at den unge dame er i live og ser ud til at hygge sig på de billeder skolen lægger op 🙂

-at rydde lidt op i skuffer og skabe; det der sædvanlige on-going to-do projekt. Her er vi ude i noget ‘burde’ og ‘lystbetonet’ der kolliderer lidt

-at være til klangmassage (tinnitus’en driller stadig lidt) og det er godt for krop og sjæl med de klangskåle

-at prøve at få slappet lidt af og ikke hele tiden skulle noget. Og nogen gange synes jeg trætheden rammer hårdt, når jeg først begynder at slappe af!

Ellers har jeg og vi også brugt tiden på

-at lave lidt sightseeing i Thomas B. Thrige kvarteret i Odense. Lørdag eftermiddag kom vi nemlig tilfældigt det nybyggede TBT Tower i Odense og ramte et ‘åbent hus’ arrangement.

Så vi gik med ind og kiggede på et par lejligheder; heriblandt Odenses dyreste lejlighed til 20 mill kr. på 16. etage. Nu skal vi ikke flytte og da slet ikke til noget der koster 20 milioner. Men sjovt at se lejligheden og fra terrassen kunne vi se hjem til havnen. og vi fik også hilst på en af vores tidligere naboer, T, der nu bor i TBT Tower

Udsigten fra 16. etage i TBT Tower i Odense i retning mod havnen
Udsigten fra 16. etage i TBT Tower i Odense i retning mod havnen

-hyggeaften med et par gode venner over en kop øl

-dyrke yoga hver morgen. Så er jeg også en lille smule i form til, når jeg starter på mindful yoga ved Sct Hanserne den sidste uge i august

-lave en ny ret til aftensmad. Opskriften kommer nok på bloggen inden så længe

-den årlige astmatest ved lægen

-at være til Blomsterfestival. Odense City har været smukt pyntet med flotte blomster arrangementer fra torsdag til i dag søndag. Du kan se billeder på min Instagram profil her.

-at være aktiv på Instagram hver dag i forbindelse med min netværksgruppe ‘Minds Of 21st‘ #augustforkvinder udfordring.

Det er en daglig opfordring til at dele et billede fra mit karriereliv. Det er faktisk meget sjovt og sætter nogle tanker i gang og det er også lærerigt at se hvad de andre finder på.

I morgen står den igen på hverdag og rutiner – og det kan sgu også noget. Og meget passende skal jeg i morgen i #augustforkvinder dele et billede af mit skrivebord!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Få en december med mere overskud og mindre stress

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det. Har du lyst til at det i år skal være anderleders? Og har du ca 10 minutter om dagen?

TILMELD dig mit nyhedsbrev og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yoga øvelser. Det er 3-4 øvelser hver søndag; de er lette at gå til og nogle jeg selv bruger dagligt. 

Jeg har selv oplevet, at det at lave yoga øvelser er en gave til mig selv, min krop og ikke mindst mit hoved.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...