fbpx

Glow julefestival

Torsdag sidst på eftermiddagen var Mads og jeg en tur forbi Glow julefestival på Faaborgvej i Odense. Og har du en indre julenisse gemt i dig, og er du stor fan af julen, ja så er Glow nok et godt sted at besøge. Der er nemlig jul for alle pengene i de store industrihaller i det sydvestlige Odense.

Nu er jeg ikke selv den store julenisse, men jeg er vild med lys. Og noget af det mest fede ved november og december synes jeg personligt er lyskæder i haven, på terrassen og diverse lysudsmykninger. Så derfor fik Glow et ’skud’.

Her er jeg i en af lyskuplerne
Her er jeg i en af lyskuplerne

Glow julefestival

Glow er en verdens største juleudsmykning, der er opfundet af en canadisk familie i 2017. Den kan opleves i Danmark for allerførste gang og faktisk er Odense den eneste by i Europa, der får besøg af Glow i år. Rygtet vil endda vide, at der også kommer folk fra andre steder i Europa for at se Glow her i Odense.

Udstillingen udgøres af over 1 million pærer og fylder ca 6000 m2. Og det har taget 2 måneder at sætte udstillingen op. Glow byder på alt fra interaktive legepladser til smukke lyslandskaber og lysende dyr. På scenen er det forskellige musikalske indslag. som varierer fra dag til dag.

Har du mindre børn med derud, så er en tur med Glow toget måske et hit. Og der er forskellige andre aktiviteter for børn. I en af hallerne er der julemarked og mulighed for at købe lækre julerier. Er du sulten så er det også muligt at købe mad i nogle af de forskellige foodtrucks, der står udenfor hallerne.

Det var en mega flot oplevelse at gå rundt i de store haller og se den flotte og farverrige udsmykning. Selve oplevelsen er lidt svær at beskrive med ord.

Men jeg håber billederne herunder giver et indtryk af den meget flotte oplevelse det var at opleve Glow. Og jeg skal beklage at nogle af billederne er lidt mørke, men det var ikke alle af Glow lyspærerne, der var ‘samarbejdsvillige’ 😉

Showet kører indtil d. 4. januar 2020 og du kan læse mere her og kan også købe billetter der og via linket her.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 23/11/2019 / 09:19

  I den mørke tid er lidt lyspunkter dejligt.
  Jeg er heller ikke nogen julenisse, men nyder også lyspynt i træer og buske.
  God weekend

  • 23/11/2019 / 09:28

   Som dig Janet elsker jeg også lys i mørket???
   Rigtig god weekend??‍♀️
   Kh
   Louise

 2. 23/11/2019 / 08:45

  Hvor ser det bare flot ud. Vi har selv overvejet at tage afsted så dejligt at læse om din oplevelse.

  Mvh Helle

  • 23/11/2019 / 09:21

   Mange tak?? Det var en virkelig flot oplevelse at se Glow, så jeg kan kun anbefale jer at tage afsted?
   Glæder mig til at høre hvad I synes om det?
   Kh
   Louise