Kontaktoplysninger og samarbejde

Theharbourgirl er en personlig livsstilsblog om det gode liv efter 50+, min hverdag på Odense havn, mine kulturelle oplevelser, lidt om min kunstinteresse, hvordan jeg dealer med tankemylder, om sundhed, yoga, løb samt mine diy’s og (plante)projekter. Bloggen er en er min legeplads og mit frirum.

Og så er jeg vild med flotte solop- og nedgange; dem er der ret mange pæne af her på Odense havn. Det vil du kunne se på specielt min Instagram profil.

Udover bloggen her er jeg aktiv på:

instagram: theharbourgirl og på min nye profil sunzetgirl

pinterest: theharbourgirl

bloglovin’: theharbourgirl

twitter: the_harbourgirl

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine SOME profiler.

Kontaktoplysninger og samarbejde:

Ønsker du at lave et samarbejde med bloggen, er du velkommen til at kontakte mig via Facebook eller på mail: mailharbourgirl@gmail.com

Mine indlæg er markeret med ”reklame” og/eller ”samarbejde”, hvis der er tale om et samarbejde. Jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv bruger og kan stå inde for. 

Er indlægget ikke markeret med ”reklame” eller ”samarbejde” så vil en positiv beskrivelse af et produkt, sted eller andet være fordi jeg føler jeg har fået en god oplevelse. Og at jeg har fået meget værdi for de penge jeg selv har betalt for dette.

Tekster og billeder er mine egne, medmindre andet er angivet. Enkelte af billederne på min blog er fra gratis tjenester som Pixabay.

Ønsker du at bruge billeder eller tekst fra min blog, er det god stil at spørge først. Du får højst sandsynligt “ja”.

Bedste hilsner fra

Louise aka Theharbourgirl

Her er jeg på vores terrasse juli 2019
Her er jeg på vores terrasse juli 2019