fbpx

Er du til plakatkunst?

<betalt samarbejde>

Er du til plakatkunst? Og måske på udkig efter inspiration til hvordan du kan indrette din bolig, ja så har du det ligesom mig. Det er faktisk så’en lidt af et on going hyggeprojekt for mig at være lidt nysgerrig på at finde nye ting til vores lejlighed. Og i særdeleshed kunst til vores store køkken/alrum.

For mig behøver kunst hverken være dyrt eller af en kendt kunstner. Kunst skal tvært i mod være noget, der “siger” mig noget og noget jeg kan blive ved med at “se” noget i. Det må gerne sætte tanker i gang og/eller minde mig om en god oplevelse jeg har haft.

Er du til plakatkunst? Det er jeg

Det er her de fine kort fra Kortkartellet kommer ind i, ja billedet. Kortkartellet laver flotte grafiske plakater med fokus på Danmark, design, æstetik og typografi. Motiverne er danske byer og landsdele.

Du har mulighed for at købe nogle af de fine plakater i Simple Livings webshop via linket her: Kortkartellet

Personligt er jeg lidt hooked på plakaten med Jylland.

Er du til plakatkunst? Så kom på kort med din yndligsby eller landsdel
Er du til plakatkunst? Så kom på kort med din yndligsby eller landsdel

A trip down memory lane

Jeg er nemlig gammel nordjyde, men flyttede til Fyn tilbage i 1985 gr. mit studie. Og lidt jyde er man vel altid, selvom jeg er blevet meget glad for O-town og Fyn og har fundet både ham den søde og de bedste venner her 🙂

Sjovt nok er prikken i Jyllandplakaten sat ret tæt på hvor jeg kommer fra. Og 3 af mine skønne nevøer samt min bror og svigerinde bor stadig i det nordjyske.

Århus minder mig om en Thomas Helmig koncert på hjemmebane, der er ishockey ture med OIK til Esbjerg, Herning og Haderslev, familieture til Nymindegab og Seawest, ture til Legoland med de 3 små søde nevøer for efterhånden en del år siden, sct hans bål i Slettestrand og tallship race i Aalborg.

Og tænker at det er sådan en type plakat, der kan blive ved med at minde mig om ting jeg har oplevet i det jyske. Det er nemlig god kunst for mig!

Billedet med Jyllandsplakaten er fra Simple Livings hjemmeside.

Du kan i øvrigt læse mere om min kunstinteresse her og her.

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.