Blomster fra grøftekanten

Jeg elsker blomster. Ikke kun købeblomster, selvom det er dejligt, når Mads forkæler mig med blomster 🙂 Jeg er faktisk også vild med blomster fra grøftekanten.

Og det fede er, at omkring Odense havn er der faktisk fine muligheder for at plukke blomster fra grøftekanten. Vi går og løber ofte omkring Ejlskovsgade, VUC og Erhvervsakademiet Lillebælt (EAL), hvor der er masser af farverige grøftekantsblomster. Så ind i mellem lister jeg mig til at plukke en lille buket til at tage med hjem.

Blomsterne er ofte ikke så store og voldsomme. Derfor passer de nemlig så godt i mine små el-pære vaser. Modsat hvis man køber tulipaner eller roser, som også hører til yndlingsblomsterne, men som kræver større vaser. El pære vaserne har jeg købt via nettet og de er ca 10 cm høje. Jeg har købet dem via Ebay for et godt års tid siden.

Men efterhånden fås de også i danske webshops. Søg på “bulb vase” og så dukker der nogle muligheder op. Havde jeg været total sej og bæredygtig og overskudsagtig, så havde jeg selvfølgelig lavet vaserne selv. Men dertil rækker de kreative talenter vist ikke 😉 Så er jeg væsentlig bedre til at svinge dankortet, ha ha!

Blomster fra grøftekanten

Herunder et par billeder af nogle af de blomster, somjeg har plukket i grøftekanten omkring  Ejlskovsgade på mine gå- og løbeture rundt i kvarteret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...