fbpx

Bloggeradvent 4. søndag i advent

Sidste søndag før juleaften og dermed 4. søndag i advent. Og så er det tid til at åbne den sidste pakke fra min søde julenisse Mette.

Selve adventspakken indeholdt en malebog for voksne samt nogle fine farveblyanter. Total spot on, da jeg ind i mellem finder malerbogen frem for at stoppe tankemylder.

Min sidste adventsgave fra min søde julenisse Mette
Min sidste adventsgave fra min søde julenisse Mette

Malebogen kommer helt sikker i brug her i juleferien. Og jeg har stadig både te og kakao tilbage fra min søde julenisse. Så der er basis for et par mindfulde timer midt i juleræset.

Derudover en lille slikpose med blandet slik. Det bliver lidt nedtur næste søndag, når vi skal klare os igennem uden slikpose, he he 🙂

Jeg skal i gang med at farvelægge mandalas
Jeg skal i gang med at farvelægge mandalas

Selvfølgelig kræver det lidt tid og planlægning i en i øvrigt travl tid at være med, men jeg synes det har været en sjov oplevelse at være med til Bloggeradvent.

Endnu en gang tak til min skønne julenisse Mette for at finde på nogle rigtig fine gaver til mig. Og tak for de skønne (hygge)gaver, der var med.

Tusind tak til Bloggeradvent boss lady Jeanette fordi hun med sit initiativ gør det muligt for os andre at deltage i Bloggeradvent.

Glædelig jul til alle!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Lærke
  24/12/2018 / 11:51

  Sikke en dejlig gave og sikke en flot malebog. Nu fik jeg også lyst til at male i min malebog ?

  • Louise
   Forfatter
   24/12/2018 / 16:36

   Ja, jeg er rigtig glad for den fine malebog? og det er en skøn måde at få ro i hovedet på??‍♀️
   Glædelig jul?
   Louisr