Bloggeradvent 4. søndag i advent

Sidste søndag før juleaften og dermed 4. søndag i advent. Og så er det tid til at åbne den sidste pakke fra min søde julenisse Mette.

Selve adventspakken indeholdt en malebog for voksne samt nogle fine farveblyanter. Total spot on, da jeg ind i mellem finder malerbogen frem for at stoppe tankemylder.

Min sidste adventsgave fra min søde julenisse Mette
Min sidste adventsgave fra min søde julenisse Mette

Malebogen kommer helt sikker i brug her i juleferien. Og jeg har stadig både te og kakao tilbage fra min søde julenisse. Så der er basis for et par mindfulde timer midt i juleræset.

Derudover en lille slikpose med blandet slik. Det bliver lidt nedtur næste søndag, når vi skal klare os igennem uden slikpose, he he 🙂

Jeg skal i gang med at farvelægge mandalas
Jeg skal i gang med at farvelægge mandalas

Selvfølgelig kræver det lidt tid og planlægning i en i øvrigt travl tid at være med, men jeg synes det har været en sjov oplevelse at være med til Bloggeradvent.

Endnu en gang tak til min skønne julenisse Mette for at finde på nogle rigtig fine gaver til mig. Og tak for de skønne (hygge)gaver, der var med.

Tusind tak til Bloggeradvent boss lady Jeanette fordi hun med sit initiativ gør det muligt for os andre at deltage i Bloggeradvent.

Glædelig jul til alle!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Træt af de ekstra corona kilo?

Er du lidt corona ramt?

Træt af de ekstra corona kilo?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til at komme i gang med en sundere livsstil og dermed 'udfordre' de ekstra corona kilo. 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

2 Responses

 1. Lærke siger:

  Sikke en dejlig gave og sikke en flot malebog. Nu fik jeg også lyst til at male i min malebog ?

  • Louise siger:

   Ja, jeg er rigtig glad for den fine malebog? og det er en skøn måde at få ro i hovedet på??‍♀️
   Glædelig jul?
   Louisr