fbpx

Bloggeradvent 3. søndag i advent

It’s tea time! 3. søndag i advent og dagens pakke fra min søde julenisse Mette indeholdt en pakke Fredsted te og et rigtig fint te æg.

Te’en vil jeg glæde mig til at smage i eftermiddag. Jeg har nemlig planlagt en tur op i Odense city omkring frokost tid. Jeg skal lige have handlet de sidste julegaver. Og jeg forventer at jeg nok bliver udfordret lidt på min tålmodighed oppe i city.

Fredsted te, te æg og masser af slik
Fredsted te, te æg og masser af slik

Så ingen tvivl om at jeg trænger lidt ro og til at sidde med en god kop te, når jeg kommer hjem. Og måske spise lidt ristet toast med hindbærmarmelade!

Mit fine nye te æg
Mit fine nye te æg

Med i dagens adventsgave var også en slikpose. Der bliver nok igen en lille smagsprøve til ham den søde, he he!

Jeg er med i Bloggeradvent for første gang i år. “Legen” går ud på at alle de deltagende personer dels agerer julenisse for en person og selv får tildelt en julenisse. Man sender så 4 adventsgaver til den person man er julenisse fra.

Mette fra mettedoctor er min julenisse og hende er jeg ret tilfreds med 🙂 Jeg er julenisse for Monia. Hvis du vil se hvad jeg har sendt til Monia, kan du kigge med her.

Du kan læse mere om Bloggeradvent her.

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profilerpå BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

God søndag til alle!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 18/12/2018 / 22:23

  Dejligt du har kunne bruge de ting, som jeg har fundet på 🙂

  • Louise
   Forfatter
   19/12/2018 / 07:57

   Ja, det er nogle fine adventsgaver du har sendt til mig ???
   Rigtig glædelig jul til dig & din familie???
   Kh
   Louise

 2. 18/12/2018 / 00:39

  Skønt indlæg og dejligt at se hvordan du hygger dig med BloggerAdvent..
  Det er så dejligt at se hvad alle får og hvordan alle søndags hygger..

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   18/12/2018 / 08:37

   Tak? synes også det er en meget hyggelig tradition du har startet?
   Rigtig glædelig jul til dig & Søren???
   Knuz
   Louise

 3. Louise
  Forfatter
  16/12/2018 / 21:42

  Ja, det er en rigtig skøn gave fra min søde julenisse. Og vejret er jo lige til varm te?

 4. Lærke
  16/12/2018 / 20:35

  Sikke en god gave ❤️