Bloggeradvent 3. søndag i advent

It’s tea time! 3. søndag i advent og dagens pakke fra min søde julenisse Mette indeholdt en pakke Fredsted te og et rigtig fint te æg.

Te’en vil jeg glæde mig til at smage i eftermiddag. Jeg har nemlig planlagt en tur op i Odense city omkring frokost tid. Jeg skal lige have handlet de sidste julegaver. Og jeg forventer at jeg nok bliver udfordret lidt på min tålmodighed oppe i city.

Fredsted te, te æg og masser af slik
Fredsted te, te æg og masser af slik

Så ingen tvivl om at jeg trænger lidt ro og til at sidde med en god kop te, når jeg kommer hjem. Og måske spise lidt ristet toast med hindbærmarmelade!

Mit fine nye te æg
Mit fine nye te æg

Med i dagens adventsgave var også en slikpose. Der bliver nok igen en lille smagsprøve til ham den søde, he he!

Jeg er med i Bloggeradvent for første gang i år. “Legen” går ud på at alle de deltagende personer dels agerer julenisse for en person og selv får tildelt en julenisse. Man sender så 4 adventsgaver til den person man er julenisse fra.

Mette fra mettedoctor er min julenisse og hende er jeg ret tilfreds med 🙂 Jeg er julenisse for Monia. Hvis du vil se hvad jeg har sendt til Monia, kan du kigge med her.

Du kan læse mere om Bloggeradvent her.

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profilerpå BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

God søndag til alle!

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

6 Responses

 1. Dejligt du har kunne bruge de ting, som jeg har fundet på 🙂

  • Louise siger:

   Ja, det er nogle fine adventsgaver du har sendt til mig 🎁🙏🏻
   Rigtig glædelig jul til dig & din familie🎄🎅🏻
   Kh
   Louise

 2. Skønt indlæg og dejligt at se hvordan du hygger dig med BloggerAdvent..
  Det er så dejligt at se hvad alle får og hvordan alle søndags hygger..

  Knus <3

  • Louise siger:

   Tak😊 synes også det er en meget hyggelig tradition du har startet🎄
   Rigtig glædelig jul til dig & Søren🎄🎅🏻
   Knuz
   Louise

 3. Louise siger:

  Ja, det er en rigtig skøn gave fra min søde julenisse. Og vejret er jo lige til varm te😋

 4. Lærke siger:

  Sikke en god gave ❤️