Bloggeradvent 2. søndag i advent

Så blev det anden søndag i advent og dermed tid til at åbne den anden pakke i Bloggeradvent pakkelegen.

Min julenisse er Mette, der har bloggen “mettedocter” og Mette er hardcore advents julenisse. Hun har nemlig været med i alle de år, som Bloggeradvent har kørt modsat undertegnede, som er rookie. Mette blogger om “alt mellem himmel og jord” og ikke mindst sin hverdag med sin familie.

Jeg er i øvrigt julenisse for Monia og hvis du vil se hvad jeg har fundet på til Monia, kan du kigge med på hendes blog her. Monia blogger om bl.a. mad og helse og du kan finde masser af spændende og sunde opskrifter på hendes blog.

Blogger advent 2. søndag i advent

Pakke nr. 2 fra Mette indeholdt bogen “De bedste opskrifter fra jul & nytår” fra Den Store Bagedyst samt en slikpose.

Min anden adventsblogger gave
Min anden adventsblogger gave

Jeg har bagt lidt tidligere, men jeg været væk fra bageriet de sidste par år.  Men nogen gange skal der jo lige et kærligt indspark til. Og der er i hvert fald masser af fine opskrifter på både kager og juleslik i bagebogen.

Jeg blev faktisk lidt lækkersulten, da jeg sad og bladrede i kagebogen efter både ingefærkugler og marcinpantræstammerne 😉

Men så er det jo godt, at Mette også har sendt nogle pebernødder og noget kakao med til at akkompagnere bogen.

Og måske genoptagelse af bageriet skal være en af mine udfordringer i det nye år.

Slikposen deler jeg med ham den søde.

Det fine Bloggeradvent logo billede er i øvrigt lavet af Anne-Mette fra Giz-blog.

Bloggeradvent er startet af søde Jeanette fra Jeasblanketanker. Og det er Jeanette, der står for det store forarbejde med at modtage tilmeldinger og trække lod om hvem, der skal være julenisse for hvem.

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profilerpå BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

God 2. søndag i advent til alle!

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...