fbpx

Bloggeradvent 1. søndag i advent

Så blev det første søndag i advent og dermed tid til at åbne den første pakke i Bloggeradvent pakkelegen. Jeg modtog pakkerne i onsdags og nøj hvor har jeg glædet mig til at se hvad min julenisse har fundet på.

Bloggeradvent går ud på, at hver deltager får en person, som man skal sende gaver til. 4 gaver i alt og så må vi åbne en pakke hver adventssøndag. Bloggeradvent er startet af min fynske medblogger Jeanette fra “Jeasblanketanker

Første adventsgave fra MetteA
Første adventsgave fra Mette

Min julenisse er Mette, der har bloggen “mettedocter” og Mette er hardcore advents julenisse. Hun har nemlig været med i alle de år, som Bloggeradvent har kørt modsat undertegnede, som er rookie.

Jeg er i øvrigt julenisse for Monia og hvis du vil se hvad jeg har fundet på til Monia, kan du kigge med på hendes blog her

Blogger advent 1. søndag i advent

Min første pakke fra Mette indeholdt 8 smukke julekugler med “glimmertråde”. De er æggeformede og bare så fine.

Vi har ikke fået købt noget gran endnu, men indtil videre pynter de på min Euphorbia pencil cactus på mit skrivebord. Der passer de så fint, så måske de bare får lov at hænge.

Og så ved jeg ikke om Mette har magiske evner. For hun har også ramt plet på, at jeg bor sammen med en slik mund. Jeg er bestemt også til søde sager, men det har været lidt af en kamp at afholde ham den søde fra at åbne alle godteposerne, efter jeg åbnede den store pakke i onsdags. Så juleslikket deler jeg med Mads.

Mine fine nye julekugler på min kaktus
Mine fine nye julekugler på min kaktus
De fine julekugler pynter nu på mit skrivebord
De fine julekugler pynter nu på mit skrivebord

Rigtig fine ting Mette har fundet på til mig i den første gave og jeg glæder mig allerede til næste søndag 🙂

Det fine Bloggeradvent logo billede øverst i indlægget er i øvrigt lavet af Anne-Mette fra Giz-blog

Du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige SOME profiler på BloglovinInstagram, Pinterest og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 02/12/2018 / 22:58

  Wow en skøn gave, de er bare sååå søde…
  De hænger perfekt der.. 😀

  Hyggeligt at du ville lege med i år..
  Rigtig glædelig 1 søndag i advent.

  Knus Jeanette <3

  • Louise
   Forfatter
   03/12/2018 / 08:05

   Godmorgen??‍♀️
   Ja, jeg er helt vild med julekuglerne og de passer faktisk lige til min kaktus?
   Rigtig god uge til dig søde Jeanette?
   Kh
   Louise